Contact
let's get social

Ingrid Vreijsen

Pastoor Gillisstraat 145A

5121 CD Rijen

06 -34 78 65 34

info@ingridvreijsen.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Ingrid Vreijsen. Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert

een huisstijl die staat als een huis!

Herkenbaarheid, dat is wat jij als ondernemer wil bereiken met huisstijl. Jij wil dat mensen jouw stijl van beeldgebruik, lettertype en kleuren linken naar jouw bedrijf. Eigenlijk wil jij een feest van herkenning creëren voor jouw klanten. Een gevoel van vertrouwen uitstralen. Klanten moeten weten dat ze bij jou in goede handen zijn.  Met jouw designs wil jij mensen uitnodigen contact met je op te nemen.

De huisstijl van jouw bedrijf moet jou daarom passen als je favoriete jeans. (Ja, daar is die jeans weer.) Dit is de reden waarom ik niet werk op basis van “maak maar een logootje.”

Ik geloof niet in “doe maar wat” en “kijk maar, altijd goed.”

No way, het is niet altijd goed! Elk design wat ik maak moet jouw omzet verhogen.

Een goede huisstijl, goed doordachte designs en een constante presentatie van je huisstijl is geen kostenpost. Het is een investering in je bedrijf die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Branding, het meest trendy woord van dit moment, bekent letterlijk vertaald naamsbekendheid of merkbeleid. Merkidentiteit is een woord dat ook veel gebruikt wordt voor branding. Door middel van branding creëer je een vaste stijl voor jouw bedrijf. Door deze stijl consequent te gebruiken ga jij het feest der herkenning geven aan jouw klanten. Hierdoor zal het vertrouwen in jou en jouw bedrijf stijgen. Zodra het vertrouwen van de klant groeit, wordt de drempel van weerstand lager. En jij kan veel makkelijker verkopen.

koffie?

Om jouw omzet te kunnen verhogen wil ik graag weten wie jij bent.

Wat is je missie? Wat zijn je idealen? Wat doe je? En wat is je doelgroep?

Ik wil je echt leren kennen en samen met jou in jouw bedrijf duiken.

Op deze manier kan ik de best passende designs maken die jij nodig hebt.

En niet zomaar een logootje of een flyertje.

Wil jij weten wat ik voor moois voor je kan maken? Neem dan even contact met me op en ik drink graag een kop koffie met je. 

Populaire items:

Liever je design zelf doen en kan je hierbij hulp gebruiken? Check dan mijn brand(ing) new day. 

portfolio

Logo ontwerp

De basis van een huisstijl is een logo. Het meest herkenbare stukje van jouw bedrijf.  Om een goed logo voor jouw bedrijf te kunnen maken duiken we samen in jouw bedrijf. Wie ben je? Wat doen je? 

Voordat ik ga ontwerpen hebben we dan ook een brainstorm gesprek. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jou en jouw bedrijf. 

Na het gesprek ontvang je van mij ongeveer 5 logo voorstellen. Deze voorstellen gaan we in overleg uitwerken tot het uiteindelijke logo. 

Je ontvangt jouw uiteindelijke logo altijd in de volgende bestanden .AI . EPS . PNG . JPG en .PDF

Visitekaartjes

Onmisbaar voor iedere ondernemer zijn visitekaartjes. Hoe digitaal de wereld op dit moment ook is ingesteld. Visitekaartjes blijven echt een must have.

Op de meest onverwachte momenten kom je vaak de beste contacten tegen. Zorg er dus voor dat jij altijd een kaartje kan overhandigen. 

Daarnaast zijn visitekaartjes ook erg handig om te gebruiken als afspraakkaartje, bedankkaartje of gebruiksvoorschrift van bepaalde producten. 

Design pakket

Het design pakket is een heel tof en flexibel pakket.  Jij bepaalt namelijk zelf de inhoud van dit pakket. 

Van logo tot website, alles kun jij in dit op maat gemaakte pakket onder brengen. Elke visuele uiting die voor jouw bedrijf gemaakt wordt past binnen dit pakket.

Stickers, flyers, briefpapier, enveloppen, zelfs tassen. 

Het klinkt echt cliché, maar de keuze is reuze. Ik adviseer je daarom graag vrijblijvend zodat je een goede keuze kan maken.