Contact

Ingrid Vreijsen

Pastoor Gillisstraat 145A

5121 CD Rijen

06 -34 78 65 34

info@ingridvreijsen.nl

Let's get social
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Legal Stuff

© 2019-2020 Ingrid Vreijsen. Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert

Ik ben Ingrid, het gezicht achter de designs. Ik ben een geboren creator, een echte creatieve duizendpoot.

Ik ben moeder van 2 prachtige meiden en woon samen met mijn gezin in het pittoreske Den Hout, in Noord- Brabant. Ik ben een Brabantse in hart en nieren, een zachte 'g', Brabantse gastvrijheid en carnaval zijn mij met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis was de poort altijd open, kwam iedereen gezellig binnenstappen en was de koffie altijd bruin.

Als klein meisje was ik al dol op knutselen en dingen maken.

Ik heb ontelbare creatieve hobby's gehad. Van strijkkralen tot kleien, ik heb het allemaal gedaan. Tot op de dag van vandaag heb ik verschillende creatieve hobby's. Haken, kleuren, maar ook (taart)bakken zijn mijn favoriet.

Op mijn 20e (in 2006) schreef ik mezelf, als piepjonge onderneemster, in bij de KvK. Mijn carrière begon als pedicure. Ik had de droom om een groot beautycentrum te gaan creëren. Met deze droom in mijn hoofd ging ik verder studeren en liet mijn bedrijf groeien. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het leven gaat echter niet altijd over rozen, zo is dat ook bij ondernemen. De diagnose heupdysplasie en een verhuizing waren voor mij aanleiding het roer compleet om te gooien.

In 2013 besloot ik een opleiding grafisch ontwerper te gaan volgen. Mijn heup gaf veel problemen tijdens het werk in mijn salon en ik wilde hoe dan ook ondernemer blijven. Het creatieve meisje in mijn was haar charmes nog niet verloren en ik zag volop nieuwe kansen.

 

Een aantal jaar combineerde ik mijn salon met mijn grafische werkzaamheden. En schoolde ik me bij op gebied van webdesign, social media en fotografie. Eind 2018 besloot ik om mezelf vol op mijn grafische werkzaamheden te gaan richten en mijn salon te gaan afbouwen. Ik ging mezelf vol overgave richten op het ontwerpen voor ondernemers. Huisstijl, en branding zijn mijn favoriete werkzaamheden. 

Het creëren van een unieke visuele identiteit voor jouw bedrijf is mijn passie.

Ik ontwerp en creëer de mooiste beelden en prachtig drukwerk waarmee jij jezelf kan onderscheiden in de markt. 

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan creëren? 

Neem gerust contact met me op voor een kennismaking. 

Liefs, Ingrid